20 maart 2022

Kunstroute door Charlois met openingsconcert op vrijdag 8 april

Openingsconcert door Omar Ka Orchestra
Entree/entrance € 7,50. Tickets: https://oudekerkcharlois.nl/concerten of aan de deur, vrijdag 8 April 20.00 – 23.00 u. Deur open 19.30 u. Charloisse Kerksingel 35 / oudekerkcharlois.nl

Culturele hotspots, tijdelijke locaties, galeries, de Oude Kerk, ateliers en kunstwinkels openen tegelijk hun deuren met een afwisselend en uitdagend aanbod op 9 en 10 april.
Ateliers M42 – (JAYVEN, Ilse Kauffman en Ruud Goedhart) doen mee met recent werk!

Onze deuren staat open op de Gouwstraat 34. Kom langs tussen 13:00 en 18:00 uur. (let op dit is wat later dan vorige edities)

Scroll and Swipe door Rotterdam-Zuid en maak je eigen programma. Er zijn presentaties, tentoonstellingen in projectruimten en galeries, open ateliers, performance en concerten. Tenzij anders vermeld, zijn de locaties geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Op de website www.southexplorer.nl of op de facebookpagina vind je uitgebreide en actuele informatie per locatie. Een vouwblad met plattegrond, informatie per pagina en poster is op elke locatie verkrijgbaar tijdens South Explorer en wordt in de stad verspreid.
Je herkent alle locaties aan de wapperende vlag in het weekend.

In het weekend van 9 en 10 april vindt de kunstroute South Explorer weer plaats.

Deel dit bericht

South Explorer 8, 9 en 10 april 22

Scroll naar top